studioFABER

UI & WEB DIZAJN

Jedinstvene i funkcionalne web stranice u potpunosti prilagođene Vašim potrebama i potrebama Vašeg poslovanja
VIŠE

WEB SHOP

Jednostavno i povoljno rješenje za potrebe Vaše internet trgovine. Plasirajte svoje proizvode na internet već danas
VIŠE

GRAFIČKI DIZAJN

Želite prepoznatljivost na tržištu, lijepo dizajniran logo ili ambalažu Vašeg proizvoda. Časopis ili knjiga koja treba prijelom ...
VIŠE

3D MODELI

Low polly is our jolly. Modeli za animaciju, indie arkadicu, turbo modernu prezentaciju. Provjerite o čemu pričamo i podignite svoj brand!
VIŠE
0

godina u procesu stvaranja

Konstantno učenje i stvaranje lijepog i inovativnog digitalnog sadržaja naša je misao vodilja. Povjerite svoju ideju malenom studiju za digitalne stvari iz Novske, studioFABER-u.

Web dizajn

Bilo da trebate internet trgovinu, kompleksnu web stranicu sa custom rješenjima, news portal, microsite ili landing page kojim ćete promovirati svoj novi proizvod ili uslugu, došli ste na pravo mjesto. Saslušat ćemo Vas, savjetovati, crtati dok Vam se prijelog ne svidi i onda krenuti u realizaciju stranice kakvu ste zamislili. Volimo sve što je jednostavno i sadržajno, a krajnjem korisniku intuitivno.

 

Naše internet stranice su bazirane na poznatom WordPress CMS-u.

eCommerce

Tek sa pandemijom koja nas je nedavno zatekla možemo reći koliko smo u svari odsječeni od ostatka svijeta. Kupci pogotovo!

Poslovanje koje je do nedavno normalno funkcioniralo po principu “dođem, vidim – kupim” doslovno je preko noći izgubilo svoj smisao. Tko se pripremio i svoje poslovanje prebacio on-line taj je naj normalnije nastavio poslovati. No onaj tko nije našao se u velikim problemima kako doći do svojih kupaca

Web shop (ili internet trgovina) nije nešto što nastaje preko noći. Naravno, postoje ouf of the box rješenja koja mogu kratkoročno ugasiti vatru, a nekome tko nije zahtjevniji korisnik poslužiti i dugoročno no svatko se na kraju nađe sa nekakvim “specijalnim” zahtjevima koje brza rješenja nemaju u svojoj ponudi. 

Ako trebate kvalitetno, moderno i sigurno rješenje koje će Vaše proizvode plasirati točno tamo gdje ste Vi to zamislili a Vaši kupci neće imati loše iskustvo kupovinom istih, obratite nam se sa povjerenjem.  

3D modeliranje

Low poly dizajn koristi mali broj geometrijskih oblika kako bi stvorila veća slika. Takav pristup dizajniranju je vrlo zanimljiv zbog svoje (dramatične) jednostavnosti.  Low poly svoj početak može zahvaliti 3d modelingu za video igre a postaje vrlo popularan i u umjetnosti, dizajnu pa čak i svijetu marketinga. Možete pogledati ovdje što smo do sad radili a ako Vas zanima suradnja ili imate zamisao koju treba realizirati, svakako nam se javite.
3dmodel-studiofaber

Grafički dizajn

Volimo oblikovati lijepe plakate, stvarati privlačan i uočljiv sadržaj u novinama i časopisima. Pametno koristimo veliki prostor jumbo plakata i onaj minijaturni za vizitke a volimo dizajnirati i lijepe majice. Tijekom godina stvorili smo (da ne kažemo tonu) gigabajta sadržaja za svoje klijente.

(Skoro) svaki poduzetnički poduhvat traži prepoznatljiv i smislen logotip a o brandiranju također treba razmisliti ako želite da Vaše poslovanje bude onu jednu stepenicu više od Vaših konkurenata.

Pogledajte naše dosadašnje radove

Imate projekt za nas?

Javite nam se! Sa zadovoljstvom ćemo porazgovarati i ponuditi Vam najbolje moguće rješenje

Naš tim

(NE)TIPIČAN mali STUDIO

Nema nas mnogo, nismo veliki razvikani studio ali smo zato agilni, grizemo na projekte i zadane nam rokove. To što smo bazirani u Novskoj i Sisku nama je veliki plus jer radimo  ono što volimo u mjestu koje je stress free a postaje velika meta game developmenta. Ako ne sjedimo pred računalom, trčimo negdje po lijepoj našoj ili provodimo vrijeme sa svojim obiteljima i prijateljima uz cugu i klopu (afkors)

Josip Fabijanić

Web Dizajner / e-commerce

Tamara Josić

low poly 3D Modeling / fotografija

Matt Marenić

copywriting / Društvene mreže

Zadovoljni klijenti

radimo sa zbilja zakon ekipom

Imate ideju koju treba realizirati, budžet i vrijeme u kojem to treba biti obavljeno?  Javite nam se

studioFABER